Bewust ouderschap


Thema middagen en avonden Bewust Ouderschap.

6 middagen of 6 avonden een programma waarin je  ontdekt waar bewust ouderschap in essentie om draait. Liefdevolle afstemming met (je) kinderen, zodat ze kunnen opgroeien in een omgeving waarin ze hun uniciteit mogen leven.

Ben je benieuwd naar hoe je op een luchtiger en liefdevolle manier kinderen kunt begeleiden tijdens hun ontdekkingsreis en ontwikkeleing in het leven? Dit zodat ze opgroeien in blijdschap en verwonderdering en vrijheid ervaren om hun leven vorm te geven zoals past bij hun uniciteit.

Durf je het aan om vanuit nieuwsgierigheid te kijken naar  je eigen visie op het leven en hoe deze van invloed is op je kinderen? Schrijf je dan in voor de 6 avonden of 6 middagen.

Thema`s als liefde vanuit verbinding, her- erkenning, afstemming, door ervaringsgerichte oefeningen, meditatie en geleide visualisatie staan centraal. 

Een ontdekkingsreis waarin je je als ouder/begeleider je  bewustzijn vergroot en ontdekt hoe:

✽ je het vermogen ontwikkelt om je op liefdevolle wijze af te stemmen op je omgeving.
✽ je eigen (soms belemmerende) overtuigingen in je systeem werkzaam zijn. En hoe je deze desgewenst kan transformeren.
✽ Wanneer het over jou gaat en wanneer over het kind. 

✽ je vanuit onvoorwaardelijke liefde grenzen kunt stellen.

Onderwerpen die je kunt verwachten tijdens deze reeks van 6 dagdelen `Bewust Ouderschap` zijn;

De bewuste wil en de emotionele wil.
De modi van bewustzijn.
De werking van overtuigingen in je systeem.
Polariteiten en liefde

Deelnemers:

Het programma kan zowel `s middags als s àvonds worden gegeven. Geef daarom je voorkeur aan. Het programma is geschikt voor alle ouders/begeleiders en leerkrachten die nieuwsgierig zijn naar opvoeding (lees begeleiding) die meer aansluit bij de vaak hooggevoelige kinderen van de huidige tijd. Marianne begeleid je daarin op een liefdevolle wijze en luchtige wijze. Er is ruimte voor de deelnemer  om desgewenst situaties uit het dagelijks leven in te brengen.

Er is plaats voor 6-8 deelnemers per dagdeel.
Locatie: wordt afgestemd

De bijdrage voor de 6 dagdelen bedraagd: 150,- Incl Btw
Aanbieding:
Geef je je als tweetal op? Dan ontvang je samen 25,- korting incl Btw. Waarom? Het is fijn om je ervaringen te kunnen delen, dus vraag je partner of vriend(in) mee!
Voor opgave kun je contact opnemen met Marianne of door het contactformulier in te vullen en je telefoonnummer te vermelden.
Wil je graag eerst meer informatie?  Vrijblijvend kennismaken kan op afspraak. (bel Marianne op 06-34248338)