Werkvormen

Uitgaand van de uniciteit en de natuurlijke wijsheid die in ieder van ons aanwezig is begeleidt Marianne je vanuit onvoorwaardelijke liefde. In de individuele begeleiding en trainingen wordt gewerkt zij met o.a.: gesprekken, coachen, energielezingen, aura en chakra healing, kijken met innerlijke ogen. Het onderzoeken van bewuste en onbewuste aangenomen waarheden.

Op afspraak vind er een oriënterend kennismakingsgesprek  plaats. 
In dit gesprek wordt duidelijk welke werkvorm(en) het beste bij je past.

Tevens zal het aantal sessies in overleg met je worden bepaald. Dit kan bijvoorbeeld een traject van drie tot vijf sessies zijn die we om de 2 weken afspreken. Dit afhankelijk van wat nodig is.

Bijzondere werkvormen


Sessie met paarden.
Coach wandelingen
Het is mogelijk om in overleg met je, te kiezen voor coach wandelingen. Lees meer hierover op de pagina wandelcoaching.

In bepaalde situaties kan er gewerkt worden met paarden als spiegel om jouw manier van omgaan met situaties zichtbaar te maken en te ervaren. Paarden laten zonder oordeel op een heldere, soms confronterende wijze zien wat zich `van binnen` bij je afspeelt. Ze spiegelen de  energie die jij daardoor uitstraalt. Tegelijk bieden paarden op een wonderbaarlijk zachte wijze je de mogelijkheid om je hart te openen en congruent zijn te ervaren.
 

  • Een bijzondere manier om ruimte te maken voor je persoonlijk ontwikkeling, met een ervaring die heldere inzichten teweeg brengt
  • Het is niet nodig om ervaring te hebben met paarden.
  • Deze werkvorm kan ook als aanvulling/afwisseling dienen.
  • Voor meer informatie hierover kan je het beste contact opnemen.
  • Kijk ook eens op de pagina bewustzijn door paarden.