Marianne

Mijn werk als intensive care verpleegkundige in het UMCG heeft mij doen ervaren hoe belangrijk het welzijn van mensen voor mij is.

Een belangrijk facet van mijn werkzaamheden op natuur en milieu centrum De Hofte was het coachen en begeleiden van jongeren en volwassenen in verschillende settings bij hun ontwikkelingsprocessen. Ik had enig zicht op veranderingprocessen en wist dat er een diepere laag aan geroerd wilde worden. Tijdens een eerste sessie bij een intuïtief begeleidster werd ik in contact gebracht met mijn innerlijk kompas, mijn gevoel en sensitiviteit. 

Het gaf mij een helder beeld van dat veranderen een proces is wat je met jezelf aangaat en vooral waar ik dit vinden kon. Zo ontdekte ik ook mijn eigen fijn gevoeligheid, mijn (creatie)kracht en hoe verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor mijn eigen werkelijkheid.
Deze ervaringen maakte het verlangen in mij los om mensen op een dieper niveau te kunnen begeleiden en bouwstenen aan te kunnen reiken voor persoonlijke groei, 

Ik heb o.a. de volgende opleidingen en trainingen gevolgd.
- Opleiding 'Ave Tara', gericht op individuele begeleiding van cliënten.
- 3 jarige opleiding `Intuïtief begeleiden`.
- Jaaropleiding Systemisch coachen met Paarden bij buro Wind
- Intuïtief ontwikkelen (deel 1, 2 ,3 en 4)
- Coachend leiderschaps jaartraining.
- Chetana training voor bewust zelfmanagement en communicatie.
- Gecertificeerd 'rots en water' trainer.
-  ongeren begeleiding in 'omgaan met werk' (Liberman)
- Bedrijfsleider kinderboerderijen.
-Opleiding tot Intensive Care en CCU verpleegkundige
- Cursus leven vanuit je hart.
- Training spiegelen met paarden.
Het is mijn intentie om mijn ervaring en de kracht die ik heb ontwikkeld ten volle te benutten. Om mensen aan te kunnen reiken hoe ze op een liefdevolle en luchtiger manier vanuit verbondenheid in het leven kunnen staan.
Ik heb veel specifieke ervaring in het werken met jongeren en volwassenen met problemen in diverse levensgebieden & het ontwikkelen en creëren van kansen in het sociaal maatschappelijk terrein.